PastorAle was een groot succes

Vandaag vierde pastoor George zijn 25 jarig priester jubileum. Om half 11 begon de feestelijke dienst in de Engelmunduskerk in Driehuis. Na afloop kreeg Henk van der Weide het woord.
In zijn toespraak bedankte hij pastoor George voor zijn werk en inzet in onze parochie. Als dank daarvoor overhandigde hij, tezamen met de leden van het Gilde, een speciaal voor George gebrouwen bier genaamd PastorAle. Dit straffe biertje van 7,5% viel niet alleen bij pastoor George in goede smaak, maar bij alle aanwezigen.

Special voor deze gelegenheid heeft Michael een etiket ontworpen met een foto van pastoor George erop. De naam is verzonnen door Henk van de Weide en Meesterbrouwer Ed heeft weer zijn uiterste best gedaan om ditmaal een stevig bier te brouwen.

2 thoughts on “PastorAle was een groot succes

1. Het biertje Pastorale is zondag geveild en bracht € 80,00 op. Een leuk bedrag voor de Engelmunduskerk.
    Doe de groeten aan Ed en zeg dat hij goed bezig is voor de Kerk.