ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Proefavond

03 oktober 20:00 – 22:00

Op 2 oktober organiseren wij een proefavond voor onze trouwe aanhangers. Wij hebben namelijk jullie steun nodig bij het kiezen van een nieuw bier.

Tijdens deze avond gaan wij jullie o.a. vertellen over ’t Gilde, hoe wij bier brouwen en krijg je een rondleiding door de cave. Maar het allerbelangrijkste natuurlijk: jullie mogen bier proeven!

Wat gaan we doen?

Naast het feit dat elke brouwer aan het woord gaat komen op de proefavond is het natuurlijk het belangrijkste dat er bier geproefd gaat worden. Momenteel staan wij namelijk op het punt om “het Gilde bier” te benoemen. Dat houdt in dat wij nu echt zelf een eigen bier willen maken wat wij kunnen benoemen tot “Ons bier”. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig.

Schrijf je nu in voor de proefavond. Ruim van te voren zullen wij uit alle inschrijvingen 7 mensen kiezen die daadwerkelijk op de avond aanwezig mogen zijn. Jij zult dan (mogelijk samen met een vriend of vriendin) bij de selecte groep horen die de avond tot een succes gaan maken. Schrijf je snel in!